Nageltrång Lund

Bantorgets Fotvård i LUND AB

Få lindring och förebyggande vård för ditt nageltrång hos våra erfarna fotterapeuter i Lund.

experter på nageltrång i Lund

Har du problem med nageltrång och bor i Lund? Nageltrång är en besvärlig åkomma där nageln växer in i nagelbädden, vilket kan skapa smärta, rodnad och i vissa fall, infektion. Som fotvårdsspecialist i Lund har jag djupgående kunskap och erfarenhet av att behandla nageltrång, med målet att lindra obehaget och förhindra framtida problem.
Jag använder välbeprövade och milda behandlingsmetoder för att ta hand om ditt nageltrång. Min praxis i Lund är inte bara inriktad på att behandla den omedelbara smärtan, utan jag strävar också efter att ta itu med grundorsakerna genom informativ rådgivning och förebyggande strategier.

anlita mig för behandling av nageltrång

Ta steget mot en smärtfri vardag – boka din tid för nageltrångsbehandling i Lund hos mig idag och låt mig ta hand om dina fötter med den uppmärksamhet och omsorg de förtjänar. Efter min behandling kommer du uppskatta dina fötter, som du inte gjorde innan. Boka tid hos mig och läs mer om mina olika behandlingar.
Ritad fin fot med vårtor

Fotvård

Behandlingar

Medicinsk Fotvård

Här ingår ett uppfräschande fotbad, klippning och slipning av tånaglar. Efter avlägsnas eventuella liktornar, förhårdnader, nageltrång och hälsprickor. Behandlingen avslutas med en smärtlindrande och avslappnande fotmassage.

60 min - 650 kr

Fot & Underbensmassage

Den här massagen är inte bara skön, lugnande och avslappnande utan motverkar även smärta, samt ökar blodcirkulationen. Detta är ett bra alternativ för dig som känner dig spänd i både fötter och underben.

30 min - 500 kr

Fotvård - Friskvård

Till mig kan du även komma vid friskvård. Det består av en timmes behandling av dina fötter, där problem förebyggs samt gör dina fötter mjuka så att de blir sköna att gå med. Efter ett skönt fotbad så klipps dina naglar, förhårdnader avlägsnas. Behandlingen avslutas med fotmassage.

60 min - 813 kr

Delbehandling

Här kan jag hjälpa dig med enstaka problem du har med dina fötter. Har du nageltrång, vårtor eller liktorn? Kom in till mig så ordnar jag det. Här kan du också endast få slipning/klippning av dina tånaglar. Välkommen, jag anpassar behandlingen efter dina behov och vad du söker.

30 min - 400 kr

Medicinsk Vårtbehandling

Upptäck vår medicinska vårtbehandling, där vi effektivt adresserar dina vårtproblem med expertis och innovativa metoder. Våra Lund-baserade specialister fokuserar på skräddarsydda behandlingsplaner, som garanterar säker och målinriktad vård av dina fötter.

300 kr

Nageltrång

Eliminera smärta och obehag med vår nageltrångsbehandling! I Lund erbjuder vi expertis inom nagelvård, där vi försiktigt och effektivt behandlar och förebygger nageltrång, och hjälper dig att återfå en smärtfri tillvaro med dina fötter.

30 min - 350 kr

60 min - 600 kr

Boka tid

Öppettider för fotvård

Måndag - Fredag

09:00-18:00

Lördag-Söndag

STängt

Om

Bantorgets Fotvård i LUND AB

Bantorgets fotvård har funnits i över 20 år och drivs sedan November 2019 av mig, Marie Gyllenbok. Auktoriserad Medicinsk Fotvårdsterapeut (2011, Axelssons) Fördjupad kurs i Diabetes (2014 Expo Media). Med mig och min långa erfarenhet i branschen kan du känna dig helt trygg. Hos mig kan du få hjälp med det mesta, allt från behandling av fotvård till en klassisk fotmassage.

När du väljer mig för din behandling av nageltrång får du tillgång till en dedikerad och erfaren fotterapeut i Lund. Jag jobbar passionerat för att skapa resultat och ser till att varje kund får den personliga vård och uppmärksamhet de behöver och förtjänar.

Besök mig för vård av nageltrång

Alla människor och fötter är välkomna till min salong för fotvård i Luleå, och jag ser till att anpassa varje behandling utefter dina unika behov. Välkommen in till en mysig och lugn miljö där du som kund är i fokus! Du hittar mig på Bantorget 11, 222 29 Lund.

En salong för medicinsk fotvård i Luleå, rosa hus.

Egen fotvård

Skor

För att dina fötter ska må extra bra kan du tänka på att använda bekväma skor som faktiskt passar din fot och anpassa vilken typ av sko utifrån vad du ska göra för aktivitet. Skor med bra dämpning sparar på dina leder så det är också något att tänka på, samt att variera mellan olika skor.

Vårda huden

Hur ska du bäst vårda dina fötter? Först och främst så kan du smörja in de med en fotkräm, helst med naturliga ingredienser och bivax eller raps. När du smörjer fötterna regelbundet så håller sig huden elastisk och smidig vilket gör att risken minskar för förhårdnader, hudsprickor osv. Ännu en sak är att fila fötterna när det behövs, inte för mycket.

undvik Nageltrång

Hygien

För att hålla god hygien kan du tvätta dina fötter varje dag, ta regelbundna fotbad, torka noggrant mellan tårna och byta strumpor varje dag.

Undvik smitta

För att undvika smitta kan du försöka att inte gå barfota i simhallar, omklädningsrum och liknande. Tänk på att använda egen strumpa när du provar skor i butik och att inte dela handduk med någon annan.

Håll igång

Det är bra för fötterna att hålla igång. Rör därför på dig och gör fotgymnastik som hjälper dig att hålla fötterna i form. Balansövningar är också någonting som är bra då de stärker musklerna i din fot, ett plus i kanten är ju att du övar upp din balans.

Bild på sulor i olika färger

Individuellt anpassade skoinlägg

1 par 800 kr

Logga Formthotics, svart och vit.
Bild på bruna och svarta strumpor.
Bild på sockar med kaschmirull.

Bambu

1 par 45 kr

4 par 150 kr

Kaschirull

1 par 60 kr

Diabetesstrumpa

1 par 45 kr

Halkstrumpa

1 par 50 kr

Presentkort för behandling av Nageltrång

Om du har problem med att hitta en bra present att ge bort, då är ett presentkort från Bantorgets Fotvård i Lund ett bra alternativ. Eftersom min fotvård passar de allra flesta så kan du ge bort det till din pappa, mamma, bror eller syster och många fler. Ge bort behandling av nageltrång till någon som du vet har problem och värk i fötterna, eller bara en avslappnande fotmassage.

Letar du efter den "perfekta presenten?"

046-140810

Ring idag

Boka fotvård

Kontakta mig

Hitta hit

Välkommen!

Frågor?

Jag svarar